۱۴۰۱ دی ۲۱, چهارشنبه

اختصاصی؛ گزارش کشته شدن بهار خورشیدی، معترض ۲۳ ساله در رباط کریم در روز اول مهر

اینترنشنال

ایران‌اینترنشنال به اسناد و مدارکی دست پیدا کرده که بر اساس آن دختری ۲۳ ساله به نام بهار (رقیه) خورشیدی، معلم و مترجم زبان و هنرمند نقاش ساکن شهرستان رباط‌کریم، اوایل مهر ماه در جریان خیزش انقلابی علیه جمهوری اسلامی کشته شده است.

بر اساس اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال، بهار خورشیدی، روز اول مهر همراه خواهرش ۱۸ساله‌اش از محل سکونت خود در مجمتع مسکونی صدف در خیابان فرهنگیان شهرستان رباط کریم خارج شد.

بر اساس این اطلاعات، بهار و خواهرش مشغول توزیع کاغذهایی شدند که روی آن‌ها هشتگ «مهسا امینی» و «زن، زندگی، آزادی» نوشته شده بود.

به روایت یکی از همسایگان، در همین حین آن‌ها از سوی ماموران لباس شخصی شناسایی و تعقیب شدند.

این دو به یک مغازه خیاطی رفته‌اند که مادرشان هم در آنجا بوده و به سفارش یکی از همسایگان، بهار را سریعا به خانه منتقل کرده‌اند.

بر اساس اطلاعات رسیده، بهار از بیماری قلبی رنج می‌برده است.

با یورش ماموران اما خواهر ۱۸ساله بهار (ریحانه) و مادرش بازداشت شده و به مقر سازمان اطلاعات سپاه در رباط کریم منتقل شدند.

ساعاتی بعد، ماموران که بهار را تعقیب کرده بودند، برای دستگیری او وارد واحد مسکونی آن‌ها می‌شوند و در حالی که خواهر ۱۱ساله و برادر هشت ساله بهار درون خانه بودند، برای بازداشت او تلاش می‌کنند که در پی آن، بهار از پنجره طبقه چهارم به بیرون پرتاب می‌شود.

بر اساس خبرهای رسیده به ایران‌اینترنشنال، مشخص نیست چه اتفاقی برای این دختر جوان افتاده و نمی‌توان با قاطعیت گفت که آیا او از ترس ماموران خود را به پایین پرت کرده یا در کشمکش با ماموران پرتاب شده یا ماموران او را از پنجره به پایین انداخته‌اند.

پس از این واقعه و حدود ساعت چهار صبح روز دوم مهر، مادر و خواهر بهار خورشیدی آزاد شده‌اند و به آنان گفته شده «بهار اقدام به خودکشی کرده و خود را پایین انداخته است».

یکی از همسایگان بهار به ایران‌اینترنشنال گفت محل سکونت این خانواده بعد از این واقعه در محاصره ماموران امنیتی قرار گرفته و حدود ۱۰۰ نفر در مجتمع مسکونی صدف و اطراف آن مستقر شده‌اند.

در نهایت با فشاران ماموران امنیتی پیکر بهار خورشیدی ساعت ۱۵ همان روز (دوم مهر) در قبرستان صالحیه در امامزاده باقر رباط کریم، با حضور پررنگ ماموران دفن شده است.

بر اساس اطلاعات رسیده به ایران‌اینترنشنال، علت مرگ این معترض جوان، خودکشی ذکر شده و فشار به خانواده او آن‌قدر زیاد بوده که مجبور شده‌اند بعد از چند روز خانه و شهر خود را رها و به یکی از استان‌های شمالی ایران مهاجرت کنند.

جمهوری اسلامی در جریان خیزش سراسری ایرانیان، علت مرگ بسیاری از کشته‌شدگان را دلایلی به غیر از کشته شدن به دست ماموران و از جمله خودکشی اعلام کرده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

انتقال عاطفه رنگریز، زندانی سیاسی به بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان شاهرود

۱ آذر ۱۴۰۳ صدای‌آمریکا حساب کاربری «کانون زنان ایرانی» در رسانه اجتماعی ایکس به نقل از حسین تاج، وکیل دادگستری، از بستری شدن عاطفه رنگریز،...