۱۸.اردیبهشت.۱۴۰۳ ایران وایر
بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهریار با گذشت بیش از یک سال، قرار منع تعقیب افراد بازداشت شده در منزل «محمد حبیبی»، سخنگو کانون صنفی معلمان را صادر کرد.
در آستانه روز جهانی کارگر و روز معلم سال ۱۴۰۱، ماموران امنیتی با یورش به منزل محمد حبیبی، مهمانان حاضر در منزل او را که برای دیدار با «خدیجه پاکضمیر»، همسر این فعال صنفی آمده بودند؛ بازداشت کردند.
هشت تن از این بازداشتشدگان به اسامی «هیراد پیربداقی»، «کامیار فکور»، «ژاله روحزاد»،«سروناز احمدی»، «ریحانه انصاری»، «عسل محمدی»، «آنیشا اسداللهی» و «اولدوز هاشمی»، دراقدامی غیرقانونی به بازداشتگاه امنیتی ۲۰۹ منتقل شده و مورد بازجویی قرار گرفتند.
براثر حمله نیروهای امنیتی، فشار وارد شده بر افراد حاضر در این مهمانی بهشکلی بود که یکی ازمعلمان بازنشسته به بیمارستان منتقل شد.
با گذشت یک سال از این بازداشت دستهجمعی، شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران خبر داده است: «شعبه یک بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهریار قرار منع تعقیب و مختومه شدن پرونده را صادر کرده است.»
ماجرای بازداشت
جمعه ۸اردیبهشت۱۴۰۱، ماموران امنیتی به منزل محمد حبیبی، معلم زندانی و سخنگو کانون صنفی معلمان تهران یورش برده و شماری از کنشگران صنفی حوزه فرهنگیان و کارگران را، بازداشت کردند.
در جریان این بازداشت، علاوهبر خانم خدیجه پاکضمیر همسر محمد حبیبی، «نسرین بهمنپور»، و«سارا سیاهپور»، ریحانه انصارینژاد، عسل محمدی، هیراد پیربداقی، آنیشا اسدالهی، سروناز احمدی، کامیار فکور، «حسن ابراهیمی»، «شهرزاد قدیری»، ژاله روحزاد والدوز هاشمی* توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.
براساس گفته منابع خبری، «یورش نیروهای امنیتی با خشونت و رفتاری رعبآور همراه بوده وموجب شده تا حال جسمی پروین اسفندیاری، الدوز هاشمی و خانم کبیری، یکی دیگر از حاضران در این دیدار که به دیدارهای همبستگی مشهور شده، بد شده و به بیمارستان منتقل شدند.»
یکی از فعالان صنفی، ضمن استقبال از صدور قرار منع تعقیب این گروه از فعالان صنفی به «ایران وایر» میگوید: «اگر چه اعمال فشار بر جامعه مدنی و کنشگران صنفی در ایران در ماههای گذشته کماکانادامه دارد، اما منع تعقیب فعالان صنفی را میشود مثبت تلقی کرد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر